Ein Teller Chili con Carne mit Mais, Sahne und Petersilie, umgeben von Brot, getrockneten Chilis und frischer Petersilie.

Toto chilli sin carne je něčím výjimečné, protože Chilli con carne od Rosemary obsahuje mimo jiné skořici a kakao, které pokrm okoření a dodají mu jedinečnou chuť. Takhle má chutnat pravá jižanská kuchyné

Doba přípravy: ~ 20 min.

Co k tomu potřebujete (4 porce):

  • 1 cibuli
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 200 g mleté zeleniny
  • 2 lžíce Chilli con carne od Rosemary
  • 1 stroužek česneku
  • 1 plechovku sladké kukuřice
  • 1 plechovku fazolí
  • 2 konzervy nakrájených rajčat
  • 4 lžíce zakysané smetany
  • trochu soli a pepře

Postup:

1. Nakrájejte ingredience
Nakrájejte cibuli na malé kostičky a nasekejte stroužek česneku.

2. Ó, jak to voní!
Cibuli a česnek osmahněte na troše olivového oleje a přidejte rajčatový protlak. Nyní na pánev přidejte mletou zeleninu a vše dobře orestujte. Nyní přidejte Chilli con carne od Rosemary, okapanou kukuřici a fazole. Vše podlijte nakrájenými rajčaty a přidejte asi půl plechovky vody. Podle chuti osolte a opepřete a za občasného míchání nechte asi 10 minut dusit. 

3. Je připraveno k podávání!
Chilli sin carne rozdělte na hluboké talíře a podávejte se zakysanou smetanou a trochou petrželky. Delikátní! 

TIP: Pokud to máte rádi trochu ostřejší, přidejte ještě trochu chilli con carne😉.

Vaše Rosemary ❤️

Napište komentář