Domácí granola

Sladce kořeněná vůně směsi Koření na domácí müsli od Rosemary vás vyláká z postele i v pondělí ráno. Slibujeme!

Aromatické tóny kasie, skořice a kardamomu v kombinaci s jemnou sladkostí kokosového cukru. Hmmm. Dobře, dost snění, teď se jde péct!

 

Doba přípravy: ~ 25 min.

Co budete potřebovat:

2 šálky celozrnných vloček (oves, špalda atd.)

1/2 šálku nasekaných ořechů 

2 lžičky směsi Koření na domácí müsli

1/4 šálku javorového sirupu nebo medu

2 lžíce ořechového másla
i vše, na co máte chuť!

 

Postup:

1. Pečení granoly

Předehřejte troubu na 150 stupňů a smíchejte všechny ingredience ve velké míse. Rozetřete směs na plech vyložený pečícím papírem nebo podložkou a nechte ji v troubě 15–20 minut péct do křupava. Hmm, to voní! Je pochopitelné, že už to chcete ochutnat, ale opravdu křupavé to bude až po vychladnutí. 

2. Křupy, křup!

Nakrájejte své oblíbené ovoce do své oblíbené misky a posypte ho svou novou oblíbenou granolou! Spolu s kokosovým jogurtem nebo mlékem podle tvého výběru je to perfektní start do každého dne. Takže: Ať se vám dnes daří!

 

Vaše Rosemary ❤️

Napište komentář