Pasta mit Zuckerschoten, Kirschtomaten und Parmesan in einer Schüssel, daneben Gewürzdosen und ein Geschirrtuch.

Tento lahodný těstovinový pokrm skutečně zvýrazní jedinečnou chuť chřestu! Je kombinován se smetanovou omáčkou, která chutná ovocně i svěže a je doplněna pikantním parmazánem.
Buon Appetito!

Doba přípravy: ~ 20 min. 

Co budete potřebovat (4 porce):

400 g fettuccine
600 g zeleného chřestu
100 g cherry rajčátek
1 polévkovou lžíci Polévkového kořeni od Rosemary
1 lžičku Citronové rozmarýnové soli od Rosemary
1 špetku česneku 
Šťávu z jednoho citronu
100 g hoblinek parmazánu 
2 vejce 
3 lžíce olivového oleje
 
Postup:

1. Uvařte těstoviny
Vložte fettuccine do vroucí osolené vody a vařte pouze polovinu doby vaření. 

2. Doba krájení
Mezitím omyjte zelený chřest, oloupejte jeho spodní třetinu a nakrájejte ho na kousky. Cherry rajčátka omyjte a rozpulte. 

3. Teď už to začíná být horké!
Během posledních 3 minut vaření přidejte chřest k fettuccine, nechte ho okapat a vraťte ho na pánev.

4. Okořeňte to!
Polévkové kořeni od Rosemary rozpusťte ve vroucí vodě. K těstovinám přidejte česnek, rozpuštěný vývar a citronovou šťávu a 3 minuty povařte.

5. Tak krémové! 
Smíchejte vejce, parmazán a Citronovou rozmarýnovou sůl od Rosemary's a vmíchejte je k cherry rajčátkům.

TIP: Pokud máte rádi citronovější omáčku, můžete na závěr vmíchat trochu citronové kůry z bio citronu. 🍋

Vaše Rosemary❤️


Napište komentář