Špagety s česnekem a olejem

Máte chuť na chutné těstoviny, ale chcete je mít rychle hotové? Pak jsou pro vás špagety Aglio e Olio to pravé, protože k jejich přípravě stačí jen několik málo ingrediencí. Se směsí Aglio e Olio od Rosemary budou nejen velmi aromatické, ale také budou skvěle chutnat. Někdy jsou to jednoduché věci, které vás potěší. Dobrou chuť! 

Doba přípravy: ~ 15 min.

Co budete potřebovat (2 porce):

250 g špaget 
2-3 lžíce Aglio e Olio od Rosemary 
6 lžic olivového oleje
trochu strouhaného parmezánu
cukety, rajčata nebo bazalku podle chuti 
 
Postup:

1. Uvařte špagety
Špagety vložte do vroucí osolené vody a uvařte je podle návodu na obalu.

2. Rozvíjejte chutě
Na pánvi rozehřejte olivový olej a lehce na něm osmahněte Aglio e Olio od Rosemary.

3. Těstoviny se setkají s Aglio Olio
Do pánve přidejte 3 lžíce vody z těstovin a promíchejte je s horkými špagetami.

4. Co by nemělo chybět?
Špagety aglio e olio podávejte ozdobené parmazánem. Buon appetito! 

Recept můžete libovolně rozšířit, např. o smaženou cuketu, cherry rajčátka nebo čerstvou bazalku. 

Vaše Rosemary❤️

Napište komentář