Grilované avokádo

Grilování, ale vegetariánské? Určitě! Tento vynikající grilovaný pokrm se směsí Uzené BBQ od Rosemary však ukazuje, že kreativita a chuť jsou ruku v ruce..

Doba přípravy: ~20 min.

Co budete potřebovat:
2 avokáda
1 červenou cibuli
2 lžíce majonézy
1⁄2 lžičky omáčky Sriracha
1 lžíce balzamikového octa
20 g sušených rajčat
30 g vlašských ořechů
2 lžičky medu
2 lžičky oleje
1⁄2 lžičky Uzené BBQ od Rosemary
Sůl

Postup:

1. Zahřejte:
Gril dobře předehřejte. Oddělte jednotlivé vrstvy červené cibule, avokádo zbavte pecky a nakrájejte na čtvrtky. Smíchejte olej se směsí Uzené BBQ od Rosemary a vetřete ho do plátků avokáda. Na pánvi krátce osmahněte červenou cibuli a ochuťte ji balzamikovým octem. Smíchejte majonézu s omáčkou Sriracha. Sušená rajčata a vlašské ořechy nakrájejte na malé kousky.

2. Grilujte:
Avokádo ogrilujte na grilu. Plátky osolte a pokapejte trochou medu a naaranžujte na talíře. Navrch dejte nasekaná sušená rajčata a vlašské ořechy a podávejte s cibulí a majonézou Sriracha. Grilované avokádo si vychutnejte s čerstvým salátem nebo křupavým chlebem.

Vaše Rosemary❤️

Napište komentář