Graue Schale mit Kartoffeln, Rosenkohl, roten Zwiebeln und knusprigem Speck auf schwarzem Untergrund.

Vydatná zimní jídla často obsahují maso. To růžičková kapusta a bramborová pánev však neobsahuje a s tímto receptem budete mít možnost připravit chutné, zdravé a teplé jídlo během chvilky a jen z několika málo ingrediencí.

Doba přípravy: přibližně 30 minut

Co budete potřebovat (Ingredience na 2 porce):

6 brambor
250 g růžičkové kapusty
1 červenou cibuli
1 lžíci sladké hořčice
1 lžičku Café de Paris od Rosemary
1 špetku Polévkové kořeni od Rosemary
3 lžíce oleje
pepř
sůl

Postup:
Uvařte brambory: nakrájejte červenou cibuli na proužky. Odstraňte vnější listy z
růžičkove kapusty a stonek i růžičky rozpulte. V hrnci ohřejte velké množství vody a brambory vařte asi 15 minut, dokud nejsou uvařené.

Vše osmahněte:
Na pánvi rozehřejte 1 polévkovou lžíci oleje a asi 5 minut na ní restujte růžičkovou kapustu. Smíchejte půl šálku vody s Polévkovym kořeni od Rosemary a odmastíte pánev. Nechte tekutinu zcela vařit, aby se růžičková kapusta uvařila, a poté ji vyjměte z pánve. Uvařené brambory nakrájejte na plátky, na pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a plátky brambor osmahněte společně s proužky cibule asi 5-7 minut. Nakonec přidejte růžičkovou kapustu zpět na pánev a přidejte sladkou hořčici.

Růžičkovou kapustu a brambory na pánvi dochuťte směsí Café de Paris od Rosemary a podle chuti osolte a opepřete.

Váše Rosemary ❤️


Napište komentář